2010. augusztus 26., csütörtök

Zara


 Mivel senki nem jelentkezett, hogy Carmen gazdija szeretne lenni, így úgy döntöttem megtartom!:-) Már úgyis születésétől fogva gondolkozom rajta, így most végre eldőlt a sorsa.
A Zara nevet kapta a kedves simulékony szelíd kiscsaj.
A gyönyörű salt and pepper kölyök felmenői között van fekete és fekete pintó is, így tavasszal, Negróval párban, akinek szintén fekete felmenői vannak, csodálatos pici sünik fognak születni! Remélem!:-)))))

http://www.naka-torpesun.gportal.hu/

2010. augusztus 25., szerda

Alma és Murphy


Tegnap este megérkezett Alma menyasszony Murphyhez nászútra:-)   A kisasszony nagyon édes, egyáltalán nem zavarta az új környezet, otthonosan jött, ment! Murphy is körbeszaglászta az új lakótársát, de ezzel el is volt intézve, inkább visszabújt a zsákjába aludni. Na Murphy se egy nagy kan, gondoltam, de éjjel erre duplán rácáfolt!:-))))) Csak arra lettem figyelmes, hogy valaki egyfolytában hangosan puffog. Na Ő volt Alma, aki nagyon utálta, hogy most nem Ő az úr a házban:-)))) A fiatalember csendesen udvarolt, de annál határozottabban! Addig kergette, amíg be nem szorította az alomtálca mögé:-)

Reméljük 35 nap múlva szép tarka kölykök fognak napvilágot látni! (mondjuk lehet, hogy lesz benne white és SP is:-))


http://www.naka-torpesun.gportal.hu/

2010. augusztus 21., szombat

Zorró is megérkezett

 
Dominóval egy napon érkezett Subarashil Hoshi Hikari Zorró is, aki egy spotted face salt and pepper pintó nagyon szép sünfiú. Igen barátságos. Nagyon szereti Ő is a kukacot. Már nagyon régen szerettem volna egy ilyen félarcú sünit, akinek ennyire erős a foltja. Remélem sok szép foltos arcú sünbaba fog tőle foganni:-)
Köszönet érte Molnár Erikának.

http://www.naka-torpesun.gportal.hu/

2010. augusztus 18., szerda

Megérkezett Dominó



 Megérkezett tenyészetünkbe Alag-Dombi Bacchus, algerian salt and pepper pinto kisfiú!(Köszönjük Mellynek!) Nagyon kis pindurka, de majd megnő, mert annyit eszik, mint egy felnőtt!:-) Nálunk a Dominó nevet kapta a fekete-fehér színe miatt. Kisfiam már mikor meglátta a fényképen, rögtön közölte, hogy ez az Ő sünije, úgyhogy már nagyon várta! Azóta pótolja Dominó anyukáját, minden este dédelgeti, illetve dédelgetné, mert a fiatalúr inkább szalad enni:-)))))

http://www.naka-torpesun.gportal.hu/

2010. augusztus 16., hétfő

Báró szomorú......

 Mióta Bijou kiköltözött, azóta Báró nagyon szomorú:-( Ezért tegnap lakótársat kapott Negró személyében. Rögtön fel is csillant a szeme Bárónak, feléledt! Azt hitte még egy csaj, így hangos udvarlásba kezdett.:-))))

http://www.naka-torpesun.gportal.hu/

2010. augusztus 7., szombat

4 hetes Carmen és Cleó


Nagyon nagyot nőttek, már mindketten fej fej mellett haladnak súlyban: 140g-ok! Gyönyörűek és írtó egyformák!:-) Na és nagyon szeretnek vonatozni, ahogy a képen ez tisztán látszik is!:-)))))
Gesztenye mama már néha szeretne egyedül is lenni, így Ő kiköltözött a házból, de a két kis éhenkórász, mint a tapacs megy utána és szopikálna! Pedig már van fogacskájuk (ezt tapasztaltam)! A száraz eledelt is szépen eszegetik. 



http://www.naka-torpesun.gportal.hu/

2010. augusztus 1., vasárnap

Szemet nyitottak a kölykök


A két kicsi lányka szemet nyitott. Rögtön el is kezdték felderíteni a terepet. Egyre bátrabban kijárkálnak a házikóból. Carmen az érdeklődő, Ő mindent végigszaglászik. Cleo meg felfedezte a kánaánt és el is foglalta:-)



http://www.naka-torpesun.gportal.hu/