2010. április 16., péntek

Már önnálóak, de még nagyon picik:-)


 A kölykök nagyon szépen fejlődnek. Még egyszer-egyszer szopiznak, de mindegyik már önállóan eszik, iszik.  Viszont a súlyuk még kicsi, ami nem csoda, hiszen öten vannak.
BonBon van a legtöbbet kint. Őt főleg a konzerves tál érdekli. Ha berakom és megérzi a szagát, rögtön előbújik az anyjával egyetemben!:-) Őt már szopizni sem láttam. Murphy (bourbon) a beles, aki a szopinál is az első helyre tolakszik és a szárazból is a legtöbbet eszi!:-) Brandy a nagy csavargó! Ő addig kaparászik az üvegnél, amíg ki nem vesszük. Neki már kicsi a terrárium:-) Bacardi is szeret már felderíteni és hiába ő volt a legkisebb, már megelőzte Baley's-t, aki nagyon kis csöndes, szerényke, ő inkább a házikóban szeret aludni a mama szoknyája alatt!:-)
Csináltam videót is, ami nem lett a legjobb minőségű a fényviszonyok miatt sajnos és a kölykök se törnek szinészi babérokra, hiszen menekültek a kamera elől!:-) Alig győztük a kisfiammal pakolgatni őket, hogy ne csak a popsjukat mutassák, hanem a pofijuk is látszódjon. Hát több, kevesebb sikerrel...... Na majd legközelebb.....



http://www.naka-torpesun.gportal.hu/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése